Doosan DX255LC-7 afgeleverd bij Loonbedrijf Entjes BV

Gepubliceerd op: 26 september 2022

Loonbedrijf Entjes neemt een nieuwe Doosan DX255LC-7 in gebruik. Een vijfde Doosan aflevering dit jaar.

Entjes BV is naast een loonbedrijf tevens een allround Grond-, Weg- en Waterbouw bedrijf. Veel projecten hebben betrekking op aanleg, onderhoud en herstel van infrastructurele werken. Entjes BV heeft zich bewezen als betrouwbare partner in de Grond-, Weg- en Waterbouw. 

Het is een platte en flexibele organisatie, welke past in de dynamische wereld van loonwerk en Grond-, Weg- en Waterbouw. Vanuit het bedrijfspand aan de Schaaphok te Slochteren worden zowel de kleine als grote opdrachten en projecten gecoördineerd. Door de zeer korte communicatielijnen kan het bedrijf flexibel reageren op de wensen van hun opdrachtgevers. Hierdoor is een goede inzetbaarheid van juist personeel en materieel mogelijk. Sterk punt is dat zij snel kunnen inspringen op eventuele calamiteiten. Ook hierin werken ze bij Entjes snel en adequaat.


Kwaliteit
Entjes BV wil staan voor kwaliteit. Het streven is om onder alle omstandigheden diensten te leveren die voldoen aan de verwachting van elke opdrachtgever. Of dit nu gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek, loonwerk, natuurbouw of waterbouw, de kwaliteit is gewaarborgd. Bewust hebben zij gekozen om juist die kwaliteit te borgen middels een aantal gerichte kwaliteitsborgingsystemen, te weten: NEN-EN-ISO 9001:2015 welke staat voor kwaliteit in zijn geheel, VCA** - welke staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu, VKL* welke staat voor Voedsel Kwaliteit Loonwerkers.Door gebruik te maken van geschoold personeel en een uitgebreide machinepark waarin modern en veilig materieel wordt gebruikt, is Entjes in staat om onder diverse omstandigheden goed werk te leveren.

 

Eerder dit jaar hebben wij een DX300SLR-7 en drie nieuwe DX160W-7 mobiele graafmachine mogen afleveren. Het uiterst moderne machinepark is onlangs weer uitgebreid met een nieuwe Doosan DX255LC-7 welke is afgeleverd met de volgende specificaties:

 

DX255LC-7 standaarduitvoering:

- monogiek 590 cm
- steel 300 cm
- rupsplaten 90 cm
- hamer/rotatiefunctie voorzien van koppelingen
- extra LED-werklampen
- 360 gr camera
- luxe cabine met luchtgeveerde stoel incl. verwarming en koeling

De machine is opgebouwd met o.a.:
- hydraulische snelwissel CW40 incl. hijshaak
- brede graafbak SS051-210cm-1750 liter
- overdrukunit V3 incl. signalering CCU
- 1500 kg extra ballast tussen bestaande ballast en motor
- kist op onderwagen
- treeplank 100cm incl. klompensteun
- 27MC inbouw