AGENDA

Develon beleving op TKD!

Bezoek standnummer 20 voor jou eigen unieke Develon moment!

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt voor de 28ste keer georganiseerd voor alle geïnteresseerden in grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. Tijdens de TKD is er volop mogelijkheid om te vergelijken en te testen. Met een buitenterrein van 118.000 m2 voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers maakt het de TKD tot een unieke buitenbeurs. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd tijdens de TKD, het belooft dus een totaalbeleving te worden die zijn weerga niet eerder kende. 

Win een unieke Develon barbecue tijdens TKD! 

Develon machines zijn uniek in zijn soort en doen veel meer dan graven alleen. Het is het totaalplaatje dat we tijdens de TKD graag met je willen delen. Het Develon team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt om jou het Develon gevoel te laten beleven.

En.......als bezoeker maak je ook nog eens kans op een unieke Develon barbecue, waarvan we na de beurs zo´n er een zes van verloten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden op de stand! 

 

Kom naar Develon en beleef jouw moment op

Standnummer 20!

Openingstijden van de TKD 2023:

Donderdag    8 juni 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag          9 juni 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag      10 juni 08:00 - 16:00 uur 

Nobelhorst - Almere (volg de borden) 

 

Wil je ons bezoeken op de TKD?

Anema Demo Days 2019

Locatie Van der Wiel - Zandput Nijbeets

Anema Demo Days 2019