Tweede nieuwe Doosan afgelopen vrijdag richting van der Wal Sloopwerken in Joure

Gepubliceerd op: 10 december 2021

Van der Wal Sloopwerken heeft afgelopen vrijdag de tweede nieuwe Doosan aan het machinepark mogen toevoegen. Onlangs investeerde het bedrijf in de aanschaf van twee nieuwe Doosan graafmachines waaronder deze DX190W-5.

Eerder deze maand heeft het bedrijf een nieuwe Doosan DX255LC-5 in gebruik genomen. De mobiele graafmachine is net als de nieuwe rupsgraafmachine voorzien van vele *opties en wederom in de bekende bedrijfskleuren gespoten.
(*lees hieronder welke) 
 

Door de jaren heen uitgegroeid landelijk opererende onderneming

Van der Wal Sloopwerken, Asbestsanering en Recycling gevestigd aan de Haskerveldweg 2 te Joure heeft na haar oprichting in 1964 al meer dan 50 jaar ervaring in de branche. (Circulair) slopen met visie en precisie. Een begrip in Noord Nederland met als uitvalsbasis Joure. Actief in het uitvoeren van sloopwerken, asbestsanering, recycling en verkoop. Begonnen als klein lokaal bedrijf en door de jaren heen uitgegroeid tot een landelijk opererende onderneming. In de loop der jaren is Van der Wal naast sloopwerk ook gespecialiceerd in asbestsanering en recycling. Geen opdracht is hen te complex, geen gebouw is te hoog, geen werkterrein is te klein en geen techniek is hen onbekend.

Ze staan voor een gedegen aanpak van elk project. Zijn bekend met de verschillende technieken. Zorgen voor een vlotte,veilige en duurzame afvoer van materialen. Dat maakt hun een aantrekkelijke partner voor opdrachtgevers zoals overheden, woningcorporaties, aannemers, projectontwikkelaars en verzekeraars.
Zij schakelen van der Wal Sloopwerken in voor advies, coördinatie en uitvoering van uiteenlopende projecten. Variërend van het verwijderen van bedrijfsgebouwen en industriële complexen tot het planmatig afbreken en/of renoveren van kantoren, woningen en winkelcentra. Al dan niet in combinatie met het veilig verwijderen van asbest en/of chroom-6.
 

Van der Wal besteedt binnen de organisatie veel aandacht aan kwaliteit en veiligheid

Van der Wal Sloopwerken besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van hun dienstverlening, organisatie en medewerkers.
Dat betekent dat ze niet alleen investeren in materieel, maar ook in werkprocessen en de opleiding en (bij)scholing van hun mensen.
Aan de basis van het succes, staan dan ook hun medewerkers. Zoals een Fries bedrijf betaamt, zijn het harde en nuchtere werkers. Stuk voor stuk geschoold en gedreven in hun vak. Of het nu om werkvoorbereiders, slopers, machinisten of saneerders gaat. Ze houden van hun vak en willen elke opdracht zo goed en efficiënt mogelijk klaren.
Vanzelfsprekend voldoen ze aan de (vaak) strenge Nederlandse en Europese kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen. Ze nemen daarin hun verantwoordelijkheid voor onze opdrachtgevers en medewerkers. Kwaliteit en veiligheid zijn geïntegreerd in de organisatie met alle, voor vak relevante, certificaten. Variërend van het ISO 9001 certificaat voor de borging van de organisatie en werkprocessen tot de SVMS007, VCA** en SC 530 certificaten die garanderen dat ze zorgvuldig omgaan met de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers en het milieu.

Van der Wal Sloopwerken B.V.
Haskerveldweg 2
8501 ZE Joure
0513 - 416 600 

www.wal-sloopwerken.nl

Doosan DX190W-5 in bedrijfskleuren gespoten en voorzien van velerlei opties

*Doosan DX190W-5:

- Doosan DL06P 6 cilinder commonrail dieselmotor Tier IV
- Eigen gewicht 19000 kg 
- Mono 520 cm
- Steel 260 cm
- Hydraulische hamer/rotatiefunctie
- Proportionele bediening
- Werkverlichting
- Cabine met instelbare & luchtgeveerde stoel met verwarming
- Climate Control
- Camera op rechterzijde & ballast 
- 7" monitor
- Doosan CONNECT

- Steunpoten aan voorzijde
- Extra filter op retour hamerfunctie
- Dubbele pompschakeling
- Zweefstand giek (bij gebruik sloophamer)
- Kraanboekkeuring
- Hamer & Rotatiefunctie voorzien van koppelingen
- Standaard dubbellucht banden
- Automatische centrale vetsmering Groeneveld
- Overdrukunit V3 incl. signalering CCU
- Cabine ramen getint
- Treeplank afneembaar met klompensteun
- LED werklampen 
- Machine in bedrijfskleuren gespoten
- Hydraulisch omkeerbare fan
- Dieplepelbak DS080, 140 cm, 1325 ltr
- S70 Puinbak PDR066, 140 cm, 1325 ltr, incl. tanden, S70
- Prop onder giek
- Hydraulisch hogedruk filter op perszijde extra functie