Importeur Develon grondverzetmachines

Kan niet bestaat niet!

Gepubliceerd op: 10 oktober 2022

Anema Arum kenmerkt zich door te denken in oplossingen. Als importeur dealer staan we dichtbij de eindgebruiker en kunnen hierdoor goed inspelen op wat de klant wil.

Bij Van der Meulen Woudsend is onlangs een prachtige in bedrijfskleuren gespoten Doosan DX300LC-7 afgeleverd. Deze is volledig omgebouwd om zo optimaal te kunnen presteren tijdens hun baggerwerkzaamheden. Na aanschaf van de machine is de machinist in gesprek gegaan met ons om deze klantspecifieke wensen tot in detail te bespreken. En daarbij geldt bij Anema: kan niet bestaat niet!

Klik hier voor het volledige artikel van Van der Meulen Woudsend.

In "tip van de dealer" besteden we aandacht aan het effect van het aanpassen van de breedte van de rupsplaten voor een rupsgraafmachine. In bepaalde regio's van Nederland is het door de ondergrond een must om de breedte van de platen aan te passen naar 90 cm. Hoe pakken wij dat aan? Dat leest u in dit artikel en ook hierbij is ons motto "kan niet bestaat niet"!.

Heb jij nog geen Grondwerk Magazine in de bus ontvangen?
Meld je dan hier aan, zodat jij elk kwartaal verzekerd bent van de nieuwste uitgave, of download hier de laatste uitgave.

Voor meer informatie 0517 - 64 13 29 of mail naar info@anemabv.nl