Importeur Develon grondverzetmachines

Investeren in een Doosan biedt zekerheid voor de toekomst!

Gepubliceerd op: 26 juli 2022

Goede investeringen verdienen zichzelf terug! Lees er alles over in het voorwoord van Siep Anema van het nieuwste Doosan Grondwerk Magazine

Op de cover prijken de mannen van de Haarsma Groep uit Tjerkwerd met hun Doosan DX140W-7.                                                                                                   

In het artikel "Bergen Verzetten" speciale aandacht voor het Friese bedrijf welke naast deze machine ook een DX225LC-5 en een DX85R-3 in hun machinepark hebben staan.

"Slim gehuurd" wordt deze editie ingevuld door Firma W. Zwaan uit het Noord Hollandse Wijdenes. Met onder ander hun eigen Doosan DX165W-5 en de huur van een Doosan DX300LC-5 welke voor een project op de afsluitdijk wordt ingezet. Wim Zwaan staat aan het roer van deze onderneming en vertelt over zijn evaringen met de dealer en hoe belangrijk goede contacten hierin zijn.

Nieuw in deze editie is de Doosan Bandentest in samenwerking met Profile TyreCenter. We waren te gast bij Aannemersbedrijf van der Wiel op hun locatie in Bant (Flevopolder), waar we op een regenachtige dag een drietal machinisten aan de test hebben onderworpen. Op de pagina's 28-31 word je bijgepraat over de diversiteit van banden op een nieuwe Doosan DX140W-7.

Heb jij nog geen Grondwerk Magazine in de bus ontvangen?
Meld je dan hier aan, zodat jij elk kwartaal verzekerd bent van de nieuwste uitgave

Voor meer informatie 0517 - 64 13 29 of mail naar info@anemabv.nl

De nieuwste editie van het Grondwerk Magazine vind je onderaan deze pagina.

Doosan bandentest powered by Profile