Importeur Develon grondverzetmachines

Warme winterdagen met het Doosan NL Grondwerk Magazine!

Gepubliceerd op: 11 december 2021

Het Kerstnummer van het Doosan NL Grondwerk Magazine is van de drukpers gerold. Het hoogwaardige magazine staat deze keer vol verhalen over enthousiaste Doosan gebruikers, aflevermachines, gebruikte machines en informatieve tips & tricks van uw dealer.

Monteur aan het woord!

In deze wintereditie vertelt ´onze´ Erik Jan Boersma in de rubriek ´monteur aan het woord´ (blz. 9) u alles over waarom het niet verstandig is om jouw Doosan veel stationair te laten lopen. 

Met de levering van de eeste Stage V wiellader door Doosan-dealer Anema Arum haf fa. P. Muntjewerf en Co. in oktober een bijzondere primeur. Deze bijna 160 jaar oude onderneming blijft zich steeds opnieuw uitvinden en onderstreept met de nieuwe aanwinst eens temeer dat duurzaamheid en technologische vooruitgang prima samengaan binnen een traditioneel familiebedrijf. U leest er alles over in de rubriek ´UITGEDIEPT´ op blz. 20, 21 & 21.

Lees hier het Grondwerk Magazine - Wintereditie 2021 

Heb jij nog geen Grondwerk Magazine in de bus ontvangen?
Meld je dan hier aan, zodat jij elk kwartaal verzekerd bent van de nieuwste uitgave.

Voor meer informatie 0517 - 64 13 29 of mail naar info@anemabv.nl