Importeur Develon grondverzetmachines

Het Doosan NL Grondwerk Magazine boordevol nieuws!

Gepubliceerd op: 29 september 2021

Onlangs zijn de nieuwe generatie DX140W-7 en DX160W-7 Stage V mobiele graafmachines gelanceerd en onderweg naar Europa. Deze nieuwe -7 modellen leveren een hogere prestatie dan de vorige modellen. De mobiele graafmachines hebben nieuwe functies zoals bestuurdersassistentie, verbeterd comfort voor de machinist, grotere gereedschapskisten, nieuwe functies voor brandstofbesparing, meer vermogen, robuustheid en wendbaarheid.

" De populaire Doosan modellen staan inmiddels bij ons in de werkplaats en worden naar klantspecifieke wensen opgebouwd.
Vanuit de eerdere geleverde -7 series bij de grotere machines begin 2020 is het vertrouwen groot dat we een prachtige serie in handen hebben met de Stage V motoren en de vernieuwde -7 serie uitstraling"  aldus Siep en Almer Anema in het voorwoord van de Doosan NL Grondwerk Magazine najaarseditie.

 

Vierde generatie Anema aan boord

 
Deze week ligt het nieuwste exemplaar in heel Nederland weer op de mat.
Naast de lancering van de nieuwe mobiele -7 serie zijn er onder andere mooie interviews met vakmensen in het veld, ondersteund met prachtige foto's en brengen wij u op de hoogte van leuke en interessante weetjes.

In deze editie is het voorwoord afkomstig van Siep en Almer Anema waarin verwezen wordt naar een nieuw tijdperk. 
" Na 30 jaar gestaag aan de toekomst te hebben gewerkt, zijn wij dit jaar als Doosan importeur-dealer van Noord- en Midden Nederland gestart in een nieuwe setting. Siep en zijn team hebben het bedrijf in de loop der jaren weten te exploreren naar ruim dertig werknemers en is de vierde generatie Anema ingestapt. 
Samen met zoon Almer is Anema Arum VOF opgericht om gezamenlijk en met het hele team, vol gedrevenheid en passie zich op de toekomst te richten, met de mogelijkheid om door te kunnen groeien.
 

Rubriek 'Opscheppen' voor Jelle Bijlsma BV uit Giekerk 

 
In de vaste rubriek 'Opscheppen' op pagina 22 en 23  is de redactie van het Grondwerk in gesprek met Frank Bijlsma, technisch directeur bij Jelle Bijlsma Giekerk. Het jubilerende bedrijf had vorig jaar de Europese primeur met de DX300LC-7 SLR van de nieuwste generatie rupsgraafmachines. 
In deze rubriek is gekozen voor een DX380LC-5SLR (Super-Long-Reach) uitvoering met een bereik van maar liefst 18 meter. De 30-tons rupsgraafmachine is door Anema voorzien van tal van opties en is tevens op de cover van deze editie met machinist Gerrit de Leeuw te zien. Lees hier het gehele artikelen. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in het Doosan NL 'Grondwerk Magazine' laat het ons weten, dan hoeft u voortaan geen editie meer te missen. 
Stuur naam, bedrijfsnaam en adres naar:

Regio Noord-Holland, Groningen, Friesland en Flevoland
info@anemabv.nl

Regio Drenthe 
info@snippe-erica.nl
 
Regio Overijssel
info@nijlandservice.nl

Regio Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland
info@staad-groep.nl

Regio Zuid-Holland
info@elmbouwmachines.nl

Download hier de online najaarseditie 2021.

Wij wensen u veel leesplezier!