Ut giet oan bij Beukema!

Gepubliceerd op 13 december 2018
Ut giet oan bij Beukema!

Drie nieuwe Doosan machines zijn recent afgeleverd in het Groningse Onderdendam.

Na 10 jaar tevreden gebruik van een oude DX255LC is het tijd voor een nieuwe.

De eerste standaard Doosan DX255LC-5 met monogiek is opgebouwd met vele extra's als; extra hefpunt onder monogiek (voor het makkelijke laden van vrachtwagens), LED-werklampen en twee extra LED-werklampen op steel, kist op onderwagen en een treeplank langs gehele zijde links en rechts om het 3D-GPS Topcon positioneringssysteem eenvoudiger te (de)monteren. 

De grote luxe standaard cabine is uitgevoerd met een 7" kleuren display waar onder ander het actuele lage brandstofverbruik te monitoren is. Door de eenvoudige bedieningsknop kan er snel geschakeld worden naar de camera's aan de zijkant en/of achterkant. Verder is de cabine van LED-werklampen voor de donkere dagen. In de cabine is voor de communicatie een Parrot en 27MC systeem geïnstalleerd. 

De Doosan is in de bedrijfskleuren van Beukema gespoten en afgeleverd met een brede graafbak 1750 ltr. van AA (AnemaArum).


 

De tweede Doosan is ook een standaard Doosan DX225LC-5 met monogiek. Van de standaard machine is de steel aangepast naar 4 meter voor meer capaciteit. Om de machine in balans te houden is er ook extra ballast geplaatst.
Verder zijn er dezelfde extra's opgebouwd als de vorige: extra hefpunt onder monogiek, treeplank langs gehele linker en rechterzijde, kist op onderwagen, LED-werklampen en ook twee extra LED-werklampen op steel. Bij deze uitvoering is er nog een centrale vetsmering van Groeneveld opgebouwd.
De Doosan staat op 90 cm brede rupsplaten met gebogen uiteinden. Door deze gebogen uiteinden wordt o.a. de graszode minder beschadigt.

De Doosan is in de bedrijfskleuren van Beukema gespoten en afgeleverd met een brede graafbak van 1450 ltr. van AA (AnemaArum).

De derde Doosan is een mini rupskraan DX19. Voor de kleinere klussen is er geïnvesteerd in een DX19. In deze machine klasse staat de DX19 bekent om zijn sterke graafkracht. De standaarduitvoering van deze mini rupskraan bestaat uit: lange steel, rubber tracks van 23 cm, schuifblad, werklamp op giek en een verstelbare stoel. Bij deze uitvoering zijn drie graafbakken geleverd. 

Wij wensen Beukema veel plezierige draaiuren!

Voor meer informatie over Beukema BV:
www.beukemabv.nl