Nieuwste Doosan DX170W-5 voor Van Geemen, Purmer

Gepubliceerd op 22 december 2015
Nieuwste Doosan DX170W-5 voor Van Geemen, Purmer

Het allernieuwste type van Doosan, de DX170W-5, is onlangs afgeleverd in Purmer.

Van Geemen is een no-nonsense aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf, met de nu huidige 35 werknemers, uit Purmer staat al meer dan 100 jaar klaar voor de klant.
Diensten worden aangeboden in zowel hoofd- als onder aanneming. Met veel kennis van zaken worden diverse projecten in met name groot Waterland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland uitgevoerd. De opdrachtgevers zijn zowel overheidsinstanties, bouwbedrijven etc. maar ook veel particuliere werken zijn dagelijkse kost.
Van Geemen heeft altijd een up to date machinepark en mede omdat het bedrijf een ISO9001 gecertificeerd is en meedoet met de CO2-prestatieladder, is er altijd tijdig geïnvesteerd in het machinepark en dit keer in een nieuwe Doosan DX170W-5 mobiele kraan.
 

De 18tons Doosan met verstelgiek is uitgevoerd met een Kinshofer draaikantelstuk zonder staande cilinders welke proportioneel te bedienen is, dit geldt tevens voor de hamer en rotatiefuncties.
De Doosan staat op 65cm brede BKT banden en voorzien van kunststof (meesturende) spatborden. Door het gebruik van deze brede banden is het schuifbord iets verbreed. De kraan is voorzien van een accumulator op hefcilinders (zweefstand giek) voor het rustige snelle rijden op de weg.
Verder is de kraan met vele opties uitgevoerd zoals afneembare trekhaak in schuifbord, treeplank, extra opbergkist, slangbreuk op bakcilinder, bakcilinderomschakeling, automatische centrale vetsmering Groeneveld, overdrukunit, 2e camera en extra LED-werklampen. De Doosan is geheel opnieuw gespoten in de bedrijfskleuren van Van Geemen.
 
De kraan is afgeleverd met een AA graafbak van 200cm met 950ltr. inhoud.

Klik voor meer foto's hier
 
www.vangeemen.nl