Nieuwe Doosan DX140W-3 voor Entjes Slochteren

Gepubliceerd op 3 mei 2016
Nieuwe Doosan DX140W-3 voor Entjes Slochteren

Uitbreiding voor Loonbedrijf Entjes met een Doosan DX140W-3

Entjes BV is naast een loonbedrijf tevens een allround Grond-, Weg- en Waterbouw bedrijf. Veel projecten hebben betrekking op aanleg, onderhoud en herstel van infrastructurele werken. Entjes BV heeft zich bewezen als betrouwbare partner in de Grond-, Weg- en Waterbouw. 

Flexibel 
Entjes BV is een platte en flexibele organisatie, welke past in de dynamische wereld van loonwerk en Grond-, Weg- en Waterbouw. Vanuit het bedrijfspand aan de Schaaphok te Slochteren worden zowel de kleine als grote opdrachten en projecten gecoördineerd. Door de zeer korte communicatielijnen kan het bedrijf flexibel reageren op de wensen van hun opdrachtgevers. Hierdoor is een goede inzetbaarheid van juist personeel en materieel mogelijk.
Sterke punt van Entjes is dat ze snel kunnen inspringen op eventuele calamiteiten.
Ook hierin kunnen ze snel en adequaat werken.

Kwaliteit
Entjes BV staat voor kwaliteit, met het streven om onder alle omstandigheden diensten te leveren die voldoen aan de verwachting van elke opdrachtgever.
Of dit nu gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek, loonwerk, natuurbouw of waterbouw, de kwaliteit is gewaarborgd. Bewust is er gekozen om juist die kwaliteit te borgen middels een aantal gerichte kwaliteitsborgingsystemen, te weten: NEN-EN-ISO 9001:2008 welke staat voor kwaliteit in zijn geheel, VCA** - welke staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu, VKL* welke staat voor Voedsel Kwaliteit Loonwerkers en de BTR – de branche gerichte toelichting railinfra voor het werken langs het spoor.
Door gebruik te maken van geschoold personeel en een uitgebreide machinepark waarin modern en veilig materieel wordt gebruikt is Loonbedrijf Entjes in staat om onder diverse omstandigheden goed werk te leveren.

Loonbedrijf Entjes breidt het machinepark vanaf vandaag uit met deze nieuwe Doosan 140W-3, welke is uitgerust met o.a.;
- Doosan DL06KB 6-cil. commonrail dieselmotor Tier IIIB(4i)
- motorinhoud 5890 cm3
- 102 kW
- Hydraulische verstelgiek, steel 250 cm
- SMP ST15 draaikantelstuk met hydraulische snelwissel CW2 incl. lasthaak
- AA brede bak 180 cm, 850 liter
- hamer/rotatiefunctie
- proportionele bediening
- brede banden Nokia 600/50-22.5
- vaste kunststof spatborden 
- overdrukunit V3 incl. signalering CCU
- accumulator

www.entjesbv.nl 

 

DSC04508
DSC04503
DSC04507
DSC04511
DSC04509
DSC04515