Heuvelman GSO, de Groene Doeners ook met Doosan Oranje!

Gepubliceerd op 7 oktober 2020
Heuvelman GSO, de Groene Doeners ook met Doosan Oranje!

Bij Heuvelman GSO zijn ze groene doeners.
Als de directeur/eigenaar -Hans-Paul Heuvelman- zelf op de kraan zit, dan kun je dat rustig over jezelf als bedrijf zeggen. Hans-Paul weet wat hard werken is. Hij doet het graag en sinds zijn jeugd. Begonnen als matroos in de kustvaart weet hij wat aanpakken, doorzetten en betrouwbaar zijn, is. En die mentaliteit is merkbaar binnen de hele bedrijfsstructuur. Dat ze doeners zijn, zit hun in het bloed. Arie Heuvelman, de oud-directeur en oprichter, is ook zo’n doener. Met een schip met een kraantje en opgestroopte mouwen, bouwde hij zijn hele carrière aan een bedrijf met verschillende takken van sport. Heuvelman GSO was daar een van. In 2005 werd Heuvelman Cargo Handling opgericht. In 2013 werd het dienstenpakket uitgebreid met grond- en slibverwerking en wijzigde de naam in Grond- en Slibverwerking Oosterhorn. Vandaar de afkorting GSO, zoals ze nu bekend staan. 

Heden
Hans-Paul Heuvelman heeft sinds 2015 de dagelijkse leiding over het bedrijf. Vanaf 2018 is Heuvelman GSO als zelfstandige onderneming in eigendom van Hans-Paul verder gegaan. 
Sindsdien is onder meer het voormalige Schipper Recycling overgenomen en groeit het bedrijf in omvang en activiteiten gestaag. Met een eigen kade, opslagfaciliteiten, wegenbouwlaboratorium en vestigingen in Farmsum en Zuidbroek is er een solide basis gelegd. Vanaf mei 2020 is Roy Boxmeer aan het directieteam toegevoegd. Uit Roy’s zakelijke verleden blijkt zijn vertrouwen in en liefde voor de kansen in het Noorden. Roy zet zijn ambitie, kennis en zakelijke netwerk in om de kansen die er wel degelijk liggen voor groei in Noord-Groningen, om te zetten in resultaten. 

Toekomst
Als nuchtere Noordelingen zijn ze wars van luchtkastelen. Maar ze houden wel van bouwen. Op het stevige fundament dat nu is gelegd, wil Heuvelman GSO een blijvende factor zijn in de groei en ontwikkeling van de noordelijke industrie en economie.

​Maatwerk vraagt om passend materieel, Doosan past daartussen!

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt ook als het “gereedschap” een slagje kleiner is.
Heuvelman GSO beschikt over een zeer uitgebreid en modern machinepark.
Naast de aanschaf van een Doosan DX340LC-5 in 2019 heeft Heuvelmans onlangs een nieuwe Doosan DX10z in gebruik genomen. 
´Zo kunnen we iedere klus op de juiste manier aanpakken. Met diverse opties voor transport, maar ook met machines die zijn voorzien van de meest uiteenlopende uitrustingsstukken en werktuigen, zorgen we ervoor dat we maatwerk kunnen leveren. Iedere keer weer´.  

Topconditie
Bij Heuvelman houdt men niet van verrassingen. Daadwerkelijke beschikbaarheid is essentieel voor het bewaken van het kritieke pad. Daarom beschikt Heuvelman GSO over een eigen werkplaats. ´Wij voeren doorlopend onderhoud uit, waardoor uitval wordt voorkomen. Zo blijft ons materieel in topconditie. Ook hier laten wij ons groene hart spreken, en kiezen we steeds voor duurzame oplossingen´. (bron: website www.heuvelman-gso.nl

Heuvelman GSO
Schaappad 1a
9936 HT Farmsum
0596-201007
​www.heuvelman-gso.nl

  • DX10z11499(2).jpg
  • DX10z11499(1).jpg
  • DX10z11499(3).jpg