Doosan op Bauma 2019

Gepubliceerd op 28 februari 2019
Doosan op Bauma 2019

Van 8 t/m 14 april 2019 presenteert Doosan de nieuwste machines, de nieuwste ontwikkelingen en smart solutions op de Bauma in München.

De Bauma is 's werelds toonaangevende vakbeurs. Alle belangrijke innovaties, trends en allernieuwste ontwikkelingen worden hier gepresenteerd. Het is de grootste en relevantse ontmoetingsplaats in de internationale industrie omdat het toegang biedt tot alle markten en doelgroepen. 

Doosan is op de Bauma vertegenwoordigd en lanceert daar een reeks nieuwe machines waaronder minigravers, maar onder meer ook rupsgraafmachines en wielladers.
Tevens presenteert Doosan de nieuwste smart solutions en de nieuwste technische snufjes zoals de Doosan-drone en de op afstand bedienbare machine. U vindt Doosan op standnummer FM.F5/517 naast Hal C5. Klik hier voor meer informatie.

Machinehandel Anema heeft speciaal voor de stand van Bell Dredging een Doosan DX225LC-5 geleverd die omgebouwd wordt met een amfibie onderstel. U vindt Bell Dredging in stand FN.720/1 en herkent deze Doosan aan de Friese vlag op de giek.

De Bauma beurs wordt gehouden van 8 tot en met 14 april 2019.

bauma-map-full
remote control