• Doosan Importeur Noord Nederland
  • Doosan Grondverzetmachines
  • Doosan Service Team
  • Doosan Onderdelen

Doosan dealer Noord Nederland

Uw Dealer voor de Noordelijke provincies

Persbericht vrijdag 16 mei 2014
Regionaal directeur voor Doosan en Bobcat van de Benelux en Nordics (Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland), Frank Plas geeft in een persbericht aan wie er in Nederland verantwoordelijk is voor de verkoop en service van Doosan.
 
Vanaf 1 mei 2014 is Anema & Zn. B.V. in het Friese Arum dealer/importeur voor de noordelijke provincies Noord Holland, Friesland, Groningen en Drenthe. Anema verkoopt en onderhoud al jaren Doosan graafmachines en wielladers, en is dus nu officieel dealer/importeur.
 
Anema is in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een modern bedrijf met 20 werknemers. Men heeft de complete lijn Doosan machines in haar assortiment en tevens bieden ze service en reparatie vanuit hun werkplaats en op locatie door middel van verschillende goed ingerichte serviceauto's. Tevens verhuurt men ook graafmachines en wielladers en daarbij behorende uitrustingsstukken, zoals sloophamer, trilplaten, sorteergrijpers enz. Dit alles kan worden geleverd op locatie d.m.v. eigen dieplader transport.
 
Doosan heeft een strategische beslissing genomen om in Nederland te gaan werken met regionale dealer/importeur bedrijven. Zodoende staat Doosan dichter bij de eindgebruiker en kan men beter inspelen op de markt.
Door de aanstelling van Anema & Zn. B.V. is Nederland opgedeeld in drie verkoop en service gebieden met elk een eigen dealer/importeur:
-Anema & Zn. B.V. te Arum verantwoordelijk voor Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Holland.
-Road B.V. te Barneveld verantwoordelijk voor Gelderland, Utrecht, Overijssel en Flevoland.
-Staad B.V. te Veghel verantwoordelijk voor Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

 

Doosan_LineUp_2013_outline_orange